Personal coach en trainer voor professionals en ondernemers 

Achtergrond

Sinds 2005 als coach aangesloten bij startup / scale-up programma’s voor innovatieve ondernemende studenten van de Universiteit van Utrecht, bij De Baak Trainingen als trainer van leiderschapstrajecten van professionals en binnen het Voortgezet Onderwijs als leiderschapstrainer voor schoolleiders die zich bezig houden met uitdagende vernieuwingstrajecten.

Naast deze trajecten heb ik honderden organisaties en individuen mogen begeleiden op hun weg richting een nieuwe toekomst. De coaching is resultaatgericht vanuit de essentie van het leven.
Een goede balans vinden, doelen neerzetten, maar vooral ook veel plezier  behouden op de weg er naar toe.

Naast het werk als coach en trainer ben ik bestuurder bij Breekjaar, een ontwikkeljaar voor jongeren tussen 17 en 24 jaar en werk ik als interim directeur bij innovatieve organisaties. Op deze manier houd ik rechtstreeks contact met collega’s en met de realiteit van alle dag binnen een werkomgeving.

Voorafgaand aan mijn carrière als coach had ik een internationale carrière op het gebied van Algemeen Management, Sales, Marketing, IT en Projectmanagement bij multinationals en binnen het MKB. ben ik mij gaan specialiseren in de ontwikkeling en groei van individuen en organisaties.

Coachen vanuit de context

Als coach geloof ik dat het belangrijk is dat je eerst het interne onderzoek aangaat om te weten wat je eventuele volgende stap gaat zijn. Jouw plezier en succes in je werk staat eigenlijk nooit op zich, er zijn altijd meerdere factoren die daar invloed op uitoefenen.

Om die factoren te achterhalen en te ontdekken welke invloed ze hebben, stel ik je op een doelgerichte en uitdagende manier vragen. Zo kom je dichter bij de essentie en ga je op zoek naar een nieuwe toekomst.