Achtergrond

Als business coach ben ik 15 jaar aangesloten geweest bij start-up / scale-up programma’s voor innovatieve ondernemers vanuit de Universiteit van Utrecht (nu UtrechtInc), bij De Baak Trainingen als trainer van leiderschapstrajecten voor professionals en binnen het Voortgezet Onderwijs als leiderschapstrainer voor schoolleiders die zich bezig houden met uitdagende vernieuwingstrajecten.

Naast deze trajecten heb ik organisaties en individuen mogen begeleiden op hun weg richting een nieuwe toekomst. Mijn coaching is resultaatgericht vanuit de essentie, dat kan zowel zakelijk, privé als een combinatie daarvan zijn. Een goede balans vinden, doelen neerzetten, doelen behalen, jezelf daarbij ontwikkelen, maar ook het plezier behouden op de weg er naar toe.

Naast het werk als coach en trainer ben ik momenteel zakelijk directeur bij Breek Academy van Stichting Breekjaar (ontwikkeltrajecten voor jongeren en mentoren binnen het onderwijs). Hiervoor heb ik interim functies gehad als zakelijk directeur bij veelal innovatieve organisaties. Voor mij is het belangrijk om een rol te kunnen spelen binnen de vernieuwing van onze maatschappij, waarbij er meer aandacht besteed wordt aan persoonlijke ontwikkeling en emotioneel welzijn van onze jongeren.  Op deze manier houd ik ook rechtstreeks contact met collega’s en met de realiteit van alle dag binnen een werkomgeving.

Voorafgaand aan mijn carrière als coach had ik een internationale carrière op het gebied van Algemeen Management, Sales, Marketing, IT en Projectmanagement bij multinationals en binnen het MKB. ben ik mij gaan specialiseren in de ontwikkeling en groei van individuen en organisaties.

Coachen vanuit de context

Als coach geloof ik dat het belangrijk is dat je eerst het interne onderzoek aangaat om te weten wat je eventuele volgende stap gaat zijn. Jouw plezier en succes in je werk staat eigenlijk nooit op zich, er zijn altijd meerdere factoren die daar invloed op uitoefenen.

Om die factoren te achterhalen en te ontdekken welke invloed ze hebben, stel ik je op een doelgerichte en uitdagende manier vragen. Zo kom je dichter bij de essentie en ga je op zoek naar een nieuwe toekomst.

Meer over hoe ik coach