Sinds 2002 coach ik professionals op werk- en privégebied. De wens om te gaan coachen komt voort uit het plezier en de voldoening die ik haal uit het bijstaan van mensen in hun ontwikkelproces.

Achtergrond

Gedurende mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in veel verschillende soorten bedrijven van uiteenlopende grootte, in velerlei branches en in diverse functies. Dat gaf mij de kans om te proeven aan de verschillen tussen werken in het MKB, de semi-overheid en de grotere corporates, maar ook de verschillen tussen branches en functies, van de IT-sector tot aan het onderwijs en van werken op de vloer tot actief zijn in de directie.

Maar ook in mijn functies bij bedrijven ben ik altijd bezig met de ontwikkeling van mensen. Zit je op de goede plek? Doe je de goede dingen? En is er genoeg ruimte voor onwikkeling?

Coachen vanuit de context

Als coach geloof ik dat je eerst jezelf goed moet kennen om te weten wat je eventuele volgende stap gaat zijn. Geluk in je leven en in je werk staat nooit op zich, er zijn altijd meerdere factoren die daar invloed op uitoefenen.

Om die factoren te achterhalen en te ontdekken welke invloed ze hebben, stel ik je op een doelgerichte en uitdagende manier vragen. Zo komen we samen dichter bij jouw essentie en gaan we op zoek naar hoe je zoveel mogelijk plezier beleeft in je werk en privéleven, er ruimte is voor ontwikkeling en je gewenste resultaten kan behalen.