COACHING
VANUIT DE CONTEXT

Met mijn coaching wil ik mensen helpen die op een ontwikkelpunt in hun werkende leven staan. 

Een vraag op werk- of privégebied bestaat niet zonder context. Daarom zoomen we in op de factoren die invloed uitoefenen op de keuzes die jij wilt maken. Hoe ziet jouw omgeving eruit? En hoe verhoud jij je tot die omgeving? Wat kun je vertellen over de invloed die het verleden op jou heeft? Zo komen we dichter bij jouw essentie: wie ben je echt? En uiteindelijk: wat wil je echt?

HET COACHINGSTRAJECT

 

Ieder coachingstraject is anders, maar bouwt zich vaak op volgens dezelfde structuur.

Eerst proberen we inzicht te krijgen in wie je was, vervolgens gaat het om wie je nu bent, waar je staat, hoe je daar gekomen bent, wat je belangrijk vindt en wat je écht wilt.

Pas daarna gaan we concreet aan de slag met waar je heen wilt en hoe je daar komt.

Duur en interval
Een sessie duurt altijd tussen de twee en drie uur. Tussen twee sessies zit meestal 1 à 2 weken.

Kosten 
Vanaf €125 per uur

VOORBEELD
COACHINGSTRAJECT

Sessie 1
Inzicht in hoe je je hebt ontwikkeld.

Sessie 2 + 3
Inzicht in waar je nu bent en waar je heen wilt.

Sessie 4
Plan maken om in actie te komen.

Over maurice

Sinds 2002 coach ik professionals op werk- en privégebied. Als coach help ik je erachter te komen wie je echt bent en wat je echt wilt. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat je je werk leuk vindt, erin leert en kunt presteren. 

Lees meer

“Als ik een coach zoek, weet ik bij Maurice zeker dat er direct een match volgt om onze UtrechtInc ondernemers te coachen bij de groei van hun bedrijf.”

Marcellien Breedveld / Incubation Manager UtrechtInc

“Of het nu het persoonlijke of zakelijke vlak betreft, met zijn treffende analyses en confronterende vragen weet hij haarfijn de vinger op de zere plek te leggen.”

Steven van den Tol / Ondernemer

“Tijdens mijn wandeltochten met Maurice ben ik mezelf meerdere malen tegengekomen. Hij laat je niet ontsnappen, dwingt je echt naar jezelf te kijken en leert je zo jezelf kennen.”

Roderick Wijsmuller /
CFO